torstai 19. syyskuuta 2013

Vähän jotain pientä...

Muutamat sukat olen saanut valmiiksi. Tässä yhteiskuva näistä kaikista. Kaikki menevät pukinkonttiin ja lankana on itse koolaamani nalle. Lankaa sain kulumaan yhteensä 283 grammaa.
Ekat ovat puna-keltaiset. Kokona noin 39-40.
Tässä kuva vähän lähempää.
Näissä väreinä keltainen ja lila. Koko noin 39-40.
Kuva lähempää.
Näissä väreinä oranssi ja vaaleansininen. Koko noin 39-40.
Taas kuvaa lähempää.
Viimeisenä sini-punaiset. Koko noin 39-40.
Ja kuva vähän lähempää.
Yhtenä iltana oli ihan pakko mennä kameran kanssa parvekkeelle kuvaamaan täysikuuta. Oli sen verran kaunista katsottavaa.
Edelleen menen päivän kerrallaan. Kaikki energia menee melkeinpä arjen askareista ja töistä selviämiseen. Tuntuu, että en pysty oikein mitään ajattelemaankaan. Sukkia olen ihan sen takia tehnyt, että saan käsille tekemistä ja että pääni joutuu tekemään töitä. Muisti on mennyt todella surkeaksi, en tahdo muistaa mitään :( No, näillä mennään. Hitaasti mutta varmasti.

tiistai 10. syyskuuta 2013

Hengissä ollaan

Oon mä jotain saanut aikaiseksi. Nämä ilmoitin sukkasatoon perunalaariin.
Ensimmäisenä vävypojalle tekemäni sukat. Kokoa noin 43 ja lankaa sain kulumaan 76 grammaa. Lankana nallen taika -ihan uutta.
Sitten tein mieheni tyttärelle sukat itse koolaamastani 7 veikasta. Koko noin 39-40 ja lankaa sain kulumaan 107 grammaa.
Tässä kuva hieman lähempää.
Sain myös valmiiksi oman tyttäreni sukat. Lankana itse koolaamani nalle. Koko noin 39-40 ja lankaa kului 66 grammaa.
Tässä kuva lähempää. Ristin tämän langan vesimelooniksi :)
Muute täällä mennään päivä kerrallaan. En voi kehua voivani kovin hyvin, mutta hengissä ollaan. Eteenpäin mennään pienin askelin.