maanantai 13. elokuuta 2012

On sitä jotain saatu aikaiseksikin :)

Oon tosi ylpeä itsestäni... Sain vihdoinkin ommeltua tyttöjen ja poikien huoneeseen verhot. Rullaverhot siellä on kyllä ollut, mutta muuta ei sitten ole ollutkaan. Vaan nytpä on :) Kuvaa en ottanut, enkä aatellut ottaa. Saatte vaan luottaa mun sanaani, että verhot siellä nyt on :)

Huomenna alkaa täällä päin koulu. Meidänkin nuorimmainen lähtee kouluteille :( Äitin iso poika. Onneksi nämä muutamat päivät saikulla, niin pääsen saattamaan kouluun. Ens viikolla se on sitten isosiskon homma. Hieman on kyllä haikea olo, vaan tätä tämä elämä on.

Eilen hieman innostuin käsitöistä. Kokeilin tehdä palatossua, toinen on neulottu valmiiksi, toista aloitan tässä jossain vaiheessa. Sit löysin huivin tekeleen, jonka päätin saada valmiiksi. Kädet ei vaan tahdo kestää mitään painavaa ja tuo on jo yli metrin pituinen. Sit löysin yhdet sukat, jotka olen aloittanut ties koska... Nekin täytyis saada valmiiksi. Varsinkin ennen sukkasadon alkua.

Mutta nyt lähden ulos katselemaan kukkapenkkejä... Niille pitäis jotain tehdä... Haluaako joku tulla auttamaan??? :D

perjantai 10. elokuuta 2012

Hip hei...

Hengissä ollaan... Vaikka oloni onkin taas huonontunut ja olen muutaman päivän saikulla. On ollut aika rankka kesä. Niin työn kuin oman elämäni puolesta. En jaksa alkaa kertomaan, tulee vaan taas huono olla. Mutta sen voin sanoa, että parisuhteessa kaikki on hyvin.

Innostuin lähtemään mukaan sukkasatoon. Täältä saat lisätietoa, jos sitä haluat. Katsotaan, saanko yhtään sukkaa valmiiksi, vaan se ei haittaa mitään. Kunhan on jotain, missä olla mukana, ja on kiva nähdä millaisia sukkia muut saavat aikaiseksi.

Mitään valmista en ole käsityörintamalla saanut aikaiseksi. Jotenkaan ei vaan ole huvittanut. Ja iltaisin olen ollut niin väsynyt, että olen torkkunut sohvalla. Mutta eiköhän tämä taas tästä.

Koulutkin alkaa ensi viikolla. Meillä nuorimmainenkin lähtee kouluun. Hieman on haikea mieli, vaan se kuuluu asiaan. Reppu ostettiin jo muutama viikko sitten ja penaalin osti kummit.

Ensi kerralla taas enemmän...