torstai 31. toukokuuta 2012

Perhonen lentää liihottaa...

Olen mä jotain saanut valmiiksikin, nimittäin perhosia ja pannulappuja. Jämälankoja olen yrittänyt tuhlata oikein urakalla. Perhoset on tehty nallen jämistä. Niitä sain kulumaan peräti 81 grammaa. Tuntosarvet ja kroppa on myös lankaa. Ohjeen löysin täältä.
 Pannulappuja ei voi koskaan liikaa, eihän? No tästä satsista menee suurin osa lahjaksi pojan hoitotädeille. Annan ne tänään, kun mennään päättäjäisiin. Mulla ei lomaa tänä kesänä olekkaan, kun vaihdoin työpaikkaa. Vaan ensi kesänä sitten.

lauantai 19. toukokuuta 2012

Vieläkin lisää pannulappuja...

Brikettipannulappuja 8 kpl. Painoa 244 grammaa. Ja lisää syntyy, on sen verran mukava ohje. Ohjeen löysin täältä
Ollaan tänään tehty taas puita. Vielä on pieni kuorma tulematta, sen jälkeen ne luojan kiitos loppuu... Alkaa riittämään jo puut. Varmaan riittää seuraavaksikin talveksi, ainakin osittain.
Töissä alkaa kohta kiireet, kun koulut loppuu. Päästään tekemään peruspesuja. Melkein kaikki ikkunat on jo pesty. Ollaan oltu tehokkaita :) Mutta nyt katsomaan kun Suomi häviää Venäjää vastaan :(

lauantai 12. toukokuuta 2012

Pannulappuja...

On tullut tuhottua jämälankoja 331 gramman edestä. Riemunkirjavia ovat, vaan sehän tässä on tarkoituskin :) Mikään muu käsityö ei ole oikein huvittanut, eikä oikein huvita nytkään, joten palaan takaisin pannulappujen pariin.
Olen viettänyt tänään laatuaikaa itseni kanssa. Lapset isällä ja mies kurssilla. Katselin jo yhden elokuvan ja päättelin nämä pannulaput. Kohta alkaa tulla tekemisen puutetta. Vaan enköhän mä jotain keksi :) Mukavaa äitienpäivää kaikille äideille :)

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Keltainen toukokuu

Heipä hei ja toukokuinen tervehdys! Kävin pihalla kuvaamassa valmiiksi saamani sukat ja samalla otin muutaman muunkin kuvan :)
 Ei ole sukkien kutominen kauheasti huvittanut, mutta nyt päätin tehdä nämä apinasukat loppuun. Painoa näille kertyi 140 grammaa ja lankana oli tuttu 7-veikka. Tädilleni nämä tein ja hän jo ne sai mukaansa :)
 Tässä vielä osa eilen pilkkomistani puista. Niitä vielä riittää... Varmaan riittää seuraavaksikin talveksi :) Vaan eipähän tarvitse palella. Selkä vaan oikuttelee nyt oikein urakalla, kohta menen lääkäriin. Kun edes saisi jotain kunnollista särkylääkettä, että pystyisi töihin mennä. Puutkin saa nyt odottaa :/ Mutta katsotaan mitä lääkäri sanoo.